Περιγραφή

Προέλευση: Ιταλία
Συσκευασία: 500ml
Υγρο απολυμανσης υδρομασαζ βοηθαει στην σωστη υγιεινη και απολυμανση αντλιας/ τζετ/ σωληνωσεων του συστηματος. Καταλληλο για προιοντα με συστημα απολυμανσης και χωρις.
Δοσολογία
Με συστημα απολυμανσης: αδειαζουμε ολοκληρο το περιεχομενο του δοχειου (500ml και όχι περισσοτερο εάν εχουμε και άλλο δοχειο) στην καταλληλη οπη του υδρομασαζ. Γεμιζουμε την μπανιερα πληρως (8 – 10 εκ. πανω από τα κυριως ακροφυσια, εάν υπαρχουν μικρα περιστρεφομενα ακροφθσια πλατης 2 εκ πανω απο αυτα). Κατοπιν ενεργοποιουμε το συστημα αυτοματης απολυμανσης πατωντας παρατεταμενα για 4 δευτ. το κουμπι με την ενδειξη +. Το συστημα θα εκκινησει και σε 9 λεπτα θα κλεισει το κυκλο απολυμανσης. Τοτε μπορουμε να αδειασουμε. Καθ’ολο τον κυκλο απολυμανσης η ενδικλυωμενη λυχνια ( Led) θα παραμενει αναμμενη.
Χωρις συστημα απολυμανσης: Σε γεματη μπανιερα ριχνουμε απευθειας στο νερο 30ml από το υγρο απολυμανσης. Ενεργοποιουμε το υδρομασαζ για 30 – 40 δευτ. κατοπιν αφου εχει ανακατευτει καλα σταματαμε το υδρομασαζ και περιμενουμε 10 λεπτα διχως να το επαναενεργοποιησουμε. Στο περας των 10 λεπτων αδειαζουμε και εχουμε ολοκληρωση έναν κυκλο απολυμανσης. Για τα ακολουθα διπλα μοντελα (Gemini, Aura plus, Fonte, Ciprea, Hiblis, ) διπλασιαζουμε την δοση. Μια μεση περιοδος  για απολυμανση του υδρομασαζ για οικιακη χρηση είναι 3 εβδομαδες με 1 μηνα. Επισης εάν εχει παρελθει μεγαλη περιοδος ακινησιας καλο θα ηταν πριν χρησιμοποιηθει να προηγηθει μια απολυμανση.