Περιγραφή

Προέλευση: Ιταλία
Συσκευασία: 500ml
Υγρό απολύμανσης υδρομασάζ βοηθάει στην σωστή υγιεινή και απολύμανση αντλίας/ τζετ/ σωληνώσεων του συστήματος. Κατάλληλο για προϊόντα με σύστημα απολύμανσης και χωρίς.
Δοσολογία
Με σύστημα απολύμανσης: αδειάζουμε ολόκληρο το περιεχόμενο του δοχείου (500ml και όχι περισσότερο εάν έχουμε και άλλο δοχείο) στην κατάλληλη οπή του υδρομασάζ. Γεμίζουμε την μπανιέρα πλήρως (8 – 10 εκ. πάνω από τα κυρίως ακροφυσια, εάν υπάρχουν μικρά περιστρεφομενα ακροφυσια πλάτης 2 εκ πάνω από αυτά). Κατόπιν ενεργοποιουμε το σύστημα αυτόματης απολύμανσης πατώντας παρατεταμένα για 4 δευτ. το κουμπί με την ένδειξη (+). Το σύστημα θα εκκινήσει και σε 9 λεπτά θα κλείσει το κύκλο απολύμανσης. Τότε μπορούμε να αδειάζουμε. Καθ’ολο τον κύκλο απολύμανσης η ενδεικνυόμενη λυχνία ( Led) θα παραμένει αναμμένη.
Χωρίς σύστημα απολύμανσης: Σε γεμάτη μπανιέρα ρίχνουμε απευθείας στο νερό 30ml από το υγρό απολύμανσης. Ενεργοποιουμε το υδρομασάζ για 30 – 40 δευτ. κατόπιν αφού έχει ανακατευτεί καλά σταματάμε το υδρομασάζ και περιμένουμε 10 λεπτά δίχως να το ενεργοποιησουμε ξανά. Στο πέρας των 10 λεπτών αδειάζουμε και έχουμε ολοκληρώσει έναν κύκλο απολύμανσης. Για τα ακόλουθα διπλά μοντέλα (Gemini, Aura plus, Fonte, Ciprea, Hiblis, ) διπλασιαζουμε την δόση. Μια μέση περίοδος  για απολύμανση του υδρομασάζ για οικιακή χρήση είναι 3 εβδομάδες με 1 μήνα. Επίσης εάν έχει παρέλθει μεγάλη περίοδος ακινησίας καλό θα ήταν πριν χρησιμοποιηθει να προηγηθεί μια απολύμανση.