Νέα Μίνι Πισίνα από τη Jacuzzi

//Νέα Μίνι Πισίνα από τη Jacuzzi

Νέα Μίνι Πισίνα από τη Jacuzzi

Virtus Spa

Η Νέα Μίνι Πισίνα «Virtus»της Jacuzzi , είναι ειδικά διαμορφωμένη για Ξενοδοχεία και μέρη Φιλοξενίας . Αποτελεί τον ιδανικό χώρο για τους επισκέπτες σας προσφέροντάς τους Ευεξία , Χαλάρωση και Αναζωογόνηση χάρη της πρωτότυπης κατασκευής της η οποία είναι εμπνευσμένη από το θαλασσινό κοχύλι Nautilus . Είναι το πρώτο αυτόνομο Υδρομασάζ  , το οποίο είναι εξοπλισμένο με ένα ενσωματωμένο φίλτρο άμμου και μια ρύθμιση που κάνει την εγκατάσταση του πιο εύκολη και γρήγορη χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε επιπλέον χώρους για το αντλιοστάσιο του . Η ειδική τεχνολογία αντλίας EcoHeat σας εγγυάται την εξοικονόμηση ενέργειας όπου σε συνδυασμό με το σύστημα «CoolPower» σας επιτρέπουν να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία έως 10 ° C καθώς είναι ιδανική για πολύ ζεστά κλίματα και για ανάκαμψη μετά από προπόνηση . Το κάλυμμα του Υδρομασάζ μπορεί να κατασκευαστεί με ειδική θερμική κάλυψη κατόπιν αιτήματος .

Θέσεις  7

Σύστημα Αποστράγγισης √

Υπερχείλιση √

Υδροθεραπεία √

Χρωματοθεραπεία √

Jets 50

Lounge 1

Εγκατάσταση Ένθετη / Ελεύθερη

Προβολείς √

Πληροφορίες και Προσφορές : info@aquarline.gr

Δείτε φωτογραφίες του Υδρομασάζ ↓

By | 2018-07-13T13:48:10+00:00 Ιούλιος 13th, 2018|Νέα|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Νέα Μίνι Πισίνα από τη Jacuzzi

About the Author:

Η Aquar line ιδρύθηκε το 2003 από τον Νεκτάριο Μαυραγάνη ο οποίος ασχολείται με το χώρο διανομής και αντιπροσώπευσης ειδών υγιεινής και πλακιδίων από το 1986

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)