Μπάνιο Σειράς Kartell από τη Laufen

//Μπάνιο Σειράς Kartell από τη Laufen

Μπάνιο Σειράς Kartell από τη Laufen

 Η Σειρά Kartell συνδυάζει το Ιταλικό design με τη διαχρονική ποιότητα της LAUFEN . Η χρήση πλαστικών υλικών και η υψηλή ποιότητα παραγωγής προιόντων δημιούργησαν τη σειρά Kartell η οποία χρειάστηκε πάνω από 3 χρόνια για να ολοκληρωθεί. Από τη μια η εταιρία Kartell που ειδικεύεται για πάνω από 60 χρόνια στο σχεδιασμό επίπλων και πλαστικών αξεσουάρ για το μπάνιο και από την άλλη η Laufen η οποία δεσμεύεται για τη ποιότητα και την αξιοπιστία των καινοτόμων προιόντων Ειδών Υγιεινής για πάνω από 125 χρόνια, δημιούργησαν για εσάς ένα μπάνιο υψηλών προδιαγραφών. Σχεδιαστές της σειράς δεν θα μπορούσαν να ήταν άλλοι από τους ηγέτες στο σχεδιασμό Μπάνιων Ludovica & Robero Palomba . Η άκαμπτη γεωμετρία των αντικειμένων σε συνδυασμό με τα πολύχρωμα και διαφανή πλαστικά αξεσουάρ δημιουργούν διάφορες δέσμες φωτός που αποδίδονται στο μπάνιο σας αφήνοντας ελεύθερα τα συναισθήματα .

Δείτε περισσότερα προιόντα Σειράς Kartell : εδώ

Δείτε περισσότερες Σειρές Laufen : εδώ

Ετοιμοπαράδοτα προιόντα Laufen δείτε :εδώ

Δείτε φωτογραφίες της Σειράς ↓

By | 2018-06-27T13:45:30+00:00 Ιούνιος 27th, 2018|Νέα|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μπάνιο Σειράς Kartell από τη Laufen

About the Author:

Η Aquar line ιδρύθηκε το 2003 από τον Νεκτάριο Μαυραγάνη ο οποίος ασχολείται με το χώρο διανομής και αντιπροσώπευσης ειδών υγιεινής και πλακιδίων από το 1986

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)