Γνωρίζετε για το Υδρομασάζ & την Υδροθεραπεία από τη Jacuzzi ;

//Γνωρίζετε για το Υδρομασάζ & την Υδροθεραπεία από τη Jacuzzi ;

Γνωρίζετε για το Υδρομασάζ & την Υδροθεραπεία από τη Jacuzzi ;

Υδρομασάζ & Υδροθεραπεία 

Υδρομασάζ ορίζεται μια εξωτερική θεραπευτική αγωγή που φέρνει σε επαφή το σώμα με το νερό . Εκτελείτε μέσω ειδικών Jets νερού που εκπέμπουν το νερό σε καθορισμένη πίεση  και σε διάφορες κατευθύνσεις (από το πέλμα του ποδιού έως το θώρακα ) για να βοηθήσουν τη κυκλοφορία του αίματος . Η θεραπεία διαρκεί περίπου 15 λεπτά. Όλα τα Jets των Υδρομασάζ της Jacuzzi έχουν σχεδιαστεί και τοποθετηθεί με ιδιαίτερη προσοχή ώστε ο προσανατολισμός τους να στοχεύει αποκλειστικά σε κάθε μυικό ιστό του σώματος εκπέμποντας ένα τέλειο μείγμα νερού και αέρα για τη συνιστώμενη θεραπεία . Για να προσαρμόσετε τη θεραπεία ανάλογα με τις ανάγκες σας, τα Jets της Jacuzzi μπορούν να ρυθμιστούν κατά 30º C πρός όλες τις κατευθύνσεις . Η πίεση της ροής του νερού μπορεί να μεταφερθεί από το ένα κάθισμα στο άλλο και τα jets μπορούν να ενεργοποιηθούν ή να απενεργοποιηθούν ανάλογα με το κάθισμα . Το Υδρομασάζ προσφέρει σημαντικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση παθολογιών που σχετίζονται με προβλήματα κυκλοφορίας του αίματος στα πόδια ( κιρσοί , μεταφλεβικά σύνδρομα , αρθρίτιδες , ρευματισμοί ) συνεπώς η  Υδροθεραπεία ιδιαίτερα μέσω του Υδρομασάζ είναι σημαντική για τη θεραπεία φλεβικών παθήσεων . H Jacuzzi είναι η μοναδική εταιρία η οποία είναι πιστοποιημένη για τη χρήση Υδροθεραπείας που παρέχουν όλα τις τα προϊόντα . Δεν είναι μόνο η καινοτόμος τεχνολογία των Jet που έχει , είναι και ο εργονομικός σχεδιασμός των προϊόντων της τα οποία είναι βαθύτερα και με θέσεις στις οποίες μπορεί να προσαρμοστεί οποιοσδήποτε τύπος σώματος.

 

By | 2018-06-18T15:49:04+00:00 Ιούνιος 18th, 2018|Νέα|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Γνωρίζετε για το Υδρομασάζ & την Υδροθεραπεία από τη Jacuzzi ;

About the Author:

Η Aquar line ιδρύθηκε το 2003 από τον Νεκτάριο Μαυραγάνη ο οποίος ασχολείται με το χώρο διανομής και αντιπροσώπευσης ειδών υγιεινής και πλακιδίων από το 1986

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)