Ανανεώστε το Μπάνιο σας !

Ανανεώστε το Μπάνιο σας επιλέγοντας τη  Σειρά Pro η οποία  είναι ειδικά σχεδιασμένη από τον Ελβετό σχεδιαστή Peter Wirz ο οποίος απέδωσε με το καλύτερο τρόπο την κομψότητα και την απλότητα χρήσης στα προιόντα.

Η σειρά Pro χαρακτηρίζεται για το σχεδιασμό της ο οποίος έχει καθιερωθεί σε κάθε μπάνιο με υψηλές σχεδιαστικές φιλοδοξίες . Το design και η λειτουργικότητα των προιόντων σας παρέχουν αμέτρητες λύσεις για τη τοποθέτηση των προιόντων τόσο σε Σπίτια , Ξενοδοχειακές μονάδες όσο και σε Βιομηχανίες.

Νιπτήρες Τοίχου ή Πάγκου (Υποκαθήμενοι ή Επικαθήμενοι ) σε διάφορα σχέδια από (τετράγωνους , οβάλ μέχρι και bowl )κάνουν το μπάνιο σας  να φαίνεται Μοντέρνο , να είναι  λειτουργικό και να αποπνέει καθαριότητα  και Ηρεμία. Λεκάνες Δαπέδου ή Κρεμαστές ολοκληρώνουν το μπάνιο σας και σας βοηθούν χάρη στη Νέα καινοτόμα τεχνολογία ‘RIMLESS'(* Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές λεκάνες , οι Λεκάνες Rimless δεν έχουν εσοχές και η επιφάνεια είναι λεία , γι αυτό το λόγο αποφεύγεται η δημιουργία μικροβίων και βακτηριδίων. Ο καθαρισμός γίνεται ευκολότερα και καθολικά)να διατηρούνται πάντα καθαρές . Τα έπιπλα τις σειράς Pro με συρτάρια για αποθηκευτικό χώρο σας βοηθούν να εξοικονομήσετε χώρο και να έχετε πάντα τα πράγματά σας οργανωμένα.

Η σειρά Pro είναι ιδιαίτερα οικονομική γι αυτό και επιλέγεται περισσότερο για Ιδιωτικές Κατοικίες και Ξενοδοχειακές Μονάδες .

  •   Δείτε το Μπάνιο του Ξενοδοχείου ‘ Cocomat Hotel ‘ που επέλεξε σειρά Pro : Εδώ
  • Περισσότερες Πληροφορίες για τη Σειρά Pro -Pro S δείτε : Εδώ
  • Ετοιμοπαράδοτα Προιόντα Σειράς Pro δείτε : Εδώ

Σας παρουσιάζουμε κάποιες φωτογραφίες των προιόντων που προτείνουμε για το Μπάνιο σας :