Η θερμοκρασία του νερού είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αποφασίζετε να απολαύσετε τον καλύτερο χρόνο της ημέρας σας σε μια πισίνα Jacuzzi® mini.

Κατ ‘αρχάς, το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζουμε,  αφορά το γενικό κανόνα για τη θερμοκρασία του νερού, δηλαδή: όσο υψηλότερη είναι η θερμοκρασία, τόσο χαμηλότερη θα είναι η διάρκεια λειτουργίαJETSς του υδρομασάζ. Η ικανότητα να ανακουφίσει τον πόνο είναι μια  ιδιότητα της θερμότητας,  στην πραγματικότητα, το ζεστό νερό μπορεί να αυξήσει τη ροή του αίματος και να διευκολύνει τη χαλάρωση των μυών.

Για να συνηθίσει το σώμα, είναι σημαντικό  να ξεκινήσετε με όχι περισσότερο από 10 λεπτά για μια συνεδρία υδροθεραπείας. Αυτό φυσικά προσαρμόζεται  ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου.

Η θερμοκρασία του νερού δεν πρέπει να είναι  πάνω από την θερμοκρασία του σώματος,  (37 ° C) θεωρείται ζεστό ,   πάνω από 40 ° C, θεωρείται πολύ ζεστό, ενώ περισσότερο  από 46 ° C είναι αποδεκτό μόνο για μερικά δευτερόλεπτα. Ένα ζεστό μπάνιο στο τζακούζι δίνει ευφορία.

Μια άλλη καλή συμβουλή για να απολαύσετε πλήρως το spa: συνιστάται, πριν από την χρήση του spa , τουλάχιστον μία φορά το μήνα, την απολέπιση του σώματος, για να καθαρίσει το δέρμα και να απαλλαγούμε από όλα τα νεκρά κύτταρα.